Doorbreek je denkpatroon

Zijn er uitdagingen in jouw werk die vragen om baanbrekende oplossingen? Zoek je naar een andere manier van brainstormen met je collega’s of wil je mensen buiten je kring betrekken? Breng je uitdaging naar Spinwaves!

Spinwaves helpt jou met duurzame oplossingen te vinden voor deze uitdagingen. Dat doen we door het organiseren van hackathons. Door de tijdsdruk, de facilitering en de samenstelling van de hackers uit het Spinwaves netwerk onstaat een unieke setting waaruit bijzondere oplossingen komen.

It’s in our nature
We kijken altijd naar de natuur. Hoe gaat de natuur om met het opwekken en opslaan van energie? Welke natuurlijke processen of ontwerpen kunnen wij toepassen om organisaties te verduurzamen? Onze ervaring is: de natuur weet alles al en het is bijzonder fascinerend je daarin te verdiepen!

Wat is een hackathon?
Een hackathon is een creatieve vorm van probleem oplossen. Onder tijdsdruk ontwerpen de deelnemers een proof of concept, die mogelijk wordt gebouwd. We organiseren twee vormen:

Intern en open
Bij een interne hackathon begeleidt de Spinwaves crew de hackathon voor jou en je collega’s. Samen leer je de basisprincipes van Biomimicry en ontwerp je baanbrekende proof of concepts voor je vraagstuk.

Bij een open hackathon betrekt de crew het Spinwaves-netwerk. Het Spinwaves-netwerk is een bijzonder krachtig en divers gezelschap, dat door hun creativiteit en daadkracht zeker zal verrassen. In een dag werken we aan een proof of concept en mogelijk ondersteunen we bij het realiseren.